Jelenleg 106 ajánlatkérés aktív.

Éppen aktuális
Megye: Pest
Esküvő: 2019-10-19
Létszám: 55 fő

Colorado Esküvői &Tánczenekar

Bemutatkozás

Egy zenés-táncos rendezvény akkor lesz igazán sikeres, ha a zenekar stílusa, repertoárja megfelel a vendégeknek, alkalmazkodik a rendezvény hangulatához. Ugye, hogy sokszor nem könnyű megtalálni a megfelelő zenekart?

Amennyiben tervezett rendezvényére színvonalas zenekart keres, akkor biztosan jó helyen jár! Tánczenekarunk képzett zenészekkel, igényes megjelenéssel, sok éves tapasztalattal,hazai és külföldi repertoárral,számtalan zenei stílust képviselve, professzionális fény- és hangtechnikával, az ország bármely területén fergeteges hangulatot ígér!

Reméljük zenekarunk hozzájárul rendezvénye színvonalának emeléséhez, elképzeléseinek megvalósításához és hamarosan személyesen is találkozunk! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban bátran keressen minket!

Zenekarunk alap felállásban 3 főből áll, de igény esetén nagyobb formációt is biztosítunk. Rendezvényekhez kapcsolódóan vállaljuk professzionális mobil színpad, teljes hang- és fénytechnika,műsorvezető biztosítását is.

Műsorunkkal igyekszünk minden korosztály igényeit kielégíteni. Repertoárunk a ’60-as évektől kezdve napjaink divatos slágerzenéjéig terjed. Kedvenc előadóink közé tartoznak a hazai énekesektől a külföldi világsztárokig szinte mindenki. Egy órás színpadi koncertektől az egész éjszakás bálokig bármit kérhet tőlünk! 

 

Elérhetőség
Név
Colorado Esküvői &Tánczenekar
E-mail
info@coloradozenekar.hu
Web
www.coloradozenekar.hu
Képgaléria
Videó
Colorado Tánczenekar