Jelenleg 106 ajánlatkérés aktív.

Éppen aktuális
Megye: Pest
Esküvő: 2019-10-19
Létszám: 55 fő

Szmolár Márk

Bemutatkozás

Kedves menyasszony és vőlegény!

Örülök, hogy ellátogattatok a weboldalamra, Szmolár Márk, esküvői fotós vagyok. A hosszú és unalmas bemutatkozás helyett csak annyit magamról, hogy immár hatodik éve képezi életem szerves részét az esküvői fotózás. Az esküvői fotó műfaja az egyik legelőkelőbb és leghálásabb, de egyben legnehezebb szakmák közé tartozik. Minden egy meghatározott sorrend szerint ott és akkor történik, nincsenek átlagos és megismételhető pillanatok, ezért számomra is ugyanolyan fontos a Ti nagy napotok. Ha szeretnétek, hogy egy fiatal, ám elismert esküvői fotós örökítse meg az esküvőtöket, akkor jó helyen jártok. :) Az évek során szerzett tapasztalat és megannyi boldog pár – akik rám bízták életük egyik legmeghatározóbb napjának fotódokumentálását – segített ahhoz, hogy az emberek közti vibrálást és az érzékiséget képekben is kifejezhessem, ezért az esküvő fotózás során szeretem az emberi kapcsolatokat, az örömteli- és természetes pillanatukban megörökíteni.

Az esküvői fotó sorozatommal egy történetet mesélek el a nap eseményeiről már az előkészületektől kezdve a menyecske tánccal bezárólag. Mint esküvői fotós feladatom, hogy a háttérbe húzódva, fotózsurnaliszta stílusban úgy örökítsem meg az eseményeket, hogy a fotósorozat az évek múltán újra felidézze az esküvő legszebb mozzanatait, megőrizve azok szépségét és varázsát.

Remélem, hogy a fotóim elnyerték a tetszéseteket és megtaláltátok akit kerestetek. Ha ez így van és az oldalamon látott fotók alapján szeretnétek, hogy én fotózzam az esküvőtöket, azt mielőbb jelezzétek az elérhetőségeim egyikén, hogy egy személyes találkozó alkalmával pontosíthassuk a részleteket.

Elérhetőség
Név
Szmolár Márk
E-mail
info@markphoto.hu
Web
www.markphoto.hu